1 de des. 2011

Compartir habitació


Ja fa dies que volia escriure un post sobre com és compartir habitació. La veritat és que les meves primers experiències van ser molt positives, però a mesura que he anat viatjant, la cosa ha anat empitjorant... Està bé compartir habitació sobretot perquè et relaciones, coneixes molta gent que està fent el mateix que tu i et pot aconsellar, i fins i tot fas alguns amics. I evidentment és més barat.

Però de gent mal educada el món n’està ple. Darrerament he tingut una mica de mala sort amb els companys d’habitació. La cosa va començar a Potosí, ja fa uns quants dies, i des de llavors no he aconseguit dormir bé enlloc! En aquella ocasió, una noia es va portar companyia…si, si, sense complexes, en una habitació on dormiem 8! I qui dormia a la llitera de dalt? jo...així que em van despertar a les tres de la matinada...i ja us imagineu... En fi, un espectacle.

Després també hi ha qui entra a les quatre de la matinada i sense cap problema obre els llums i xerra com si allà no hi hagués ningú! I oju! que quan dius algo a sobre ets tu el que té "mala onda". I no ens oblidem dels que ronquen…ja sé que no ho poden evitar, però un dia d’aquests jo tampoc podré evitar matar a algú!..jajaja! També hi ha els que posen l’alarma i no l’apaguen, els que els sona el mòbil repetidament, els que es fan la bossa a les sis del matí en comptes del dia abans…i un llarg etc… que estic segura que descobriré al llarg d'aquest viatge. Per tot plegat, és important, almenys per mi, agafar de tant en tant una habitació individual i disfrutar d'una mica d'intimitat.

Perdoneu però algú ho havia de dir....

PD: Deixo per una altra ocasió el tema de les cuines compartides i els lladres de menjar...jajaja!


La meva darrera habitació individual. No us perdeu les vistes...

4 comentaris:

Anna ha dit...

Has provat els taps per les orelles? En alguns casos van bé, t'aïllen una mica! Ah i els antifaços per la llum!

Una recomenació (potser ja ho fas) si comparteixes habitació si pots sempre agafa les habitacions amb menys gent encara que siguin una mica més cares. També són pràctiques les habitacions només de noies, sembla una mica sexista, però les noies normalment són més tranquiles (menys les que es porten el xati!) i més respectuoses i aquestes habitacionss a vegades estan més buides!

Paciència i a disfrutar dels luxes d'una habitació individual de tant en tant!

Algu que s'ha sentit identificada amb aquest post!

neus ha dit...

...això és el que té compartir habitació amb molta gent...jaja, mira el costat positiu, potser a la llarga, i si aconsegueixes superar aquestes incomoditats, aprens a dormir-te en qualsevol situació...
OUMMMMM...

Petoneet ja cada dia més apropet... ;-)

neus ha dit...

...per cert, genial les vistes...jeje!

Montserrat ha dit...

Martaaaaa!! jajaja..correcte...aixo és compartir habitació...pero t,hi acostumes i tot aixo acaba sent molt notmal!!! Si si...tot tot jejej!!!

Com be dius...si vols intimitat ja fas be d,agafar-ne una d,individual a vegads...pero..take it easy!

Per cert..acabem d,arribar a Mendoza avui. que faras al final a nadal?? nena...comuniquem-nos! Muaks