Aquest és un plat típic cambodjà...l'Amoc, una mena de curri de peix o de carn, amb salsa de coco, lemongrass (una herba amb gust a llimona...com bé diu la paraula...) i fulles de banana...molt bo.
Bé, a banda de fer turisme gastronòmic...aquests dies també m'he passejat per Phnom Penh i Battambang.
Royal Palace, Phnom Penh |
A Phnom Penh també he anat al Museu Tuol Sleng, una escola que els Khmer rojos van convertir en centre de tortura i als Killing fields, un centre d'extermini. En un altre post parlaré d'aquest tràgic període de la història cambodjana (1975-79) en el que van morir tres milions de persones, d'una població de vuit.
Ruta en moto pels voltants de Battambang...amb xàfec inclòs!
Prasat Banan |
1 comentari:
Aloha Cambodja!!
Quina pinta més bona que fa aquest plat de bananas amb coco farcit d'herbes i amb salsa de peix al curri amb raspadura de llimona ... ;-) Per aquí continuem amb el pa amb tomàquet!!
Petonet i bona ruta!!
Publica un comentari a l'entrada