4 de nov. 2012

Circuit dels Annapurnes II

Ens llevem aviat per fer el primer tram: de Thorang Phedi a High Camp, dos quilòmetres i 400 metres de desnivell. Buf! Estem sota zero! i jo que venia d'un etern estiu pel sud-est asiàtic...



Continuem pujant...i surt el sol...



Quatre quilòmetres més, que es fan eterns... i arribem al Thorung Pass, a 5.416 metres.... m'emociono i se m'escapen unes llagrimetes...no em puc creure que sigui aquí!




Catalans al Thorung Pass...demano permís i m'hi afegeixo...



I cap avall que fa baixada...anem a Muktinah...ens queden deu quilòmetres amb un desnivell de 1.616 metres...




La darrera part se'm fa molt dura, unes tres hores baixant...els genolls em fan figa i l'ànim comença a decaure...però arribo! i ben dignament!


L'endemà continuem...més baixada...vint quilòmetres fins a Jomson. 



Com que no anem sobrats de temps decidim acabar aquí la ruta pels Annapurnes i continuar des de Jomson amb autobús...No va resultar ser una gran idea...dos dies en cinc autobusos per carreteres infernals...i anar repetint...I don't want to die!!! Ara fa gràcia...llavors no ens en feia...




Alguns accidents i autobusos que s'espatllen...
S'espatlla l'autobús...en deu minuts n'ha de venir un altre...deu minuts nepalís!!!

I aquí s'acaba aquesta partida! Me'n torno a casa!!!. Mil gràcies Petr per compartir amb mi la darrera part d'aquest vol!


 ...i les mil hores en els autobusos....Thanks! Bon viatge!











5 comentaris:

Gemma ha dit...

Neeena!
Fascinada, he quedat ben fascinada!
He sabut fa pocs dies que estaves fent aquest "tour" pel món... i estic meravellada! No dono l'abast a llegir-ho tot i gaudir dels paisatges dels llocs on has estat.
Quins pebrots que tens! La veritat és que admiro i envejo el teu valor, organització i la llibertat de què estàs gaudint: ets el meu ídol!!!
Jo de tu seguiria voltant, perquè per aquí la situació no ha millorat. O també pots escriure un llibre i amb el que et reporti te'n vas a fer una altra volteta...
Rep una forta abraçada i un petó ben gros de la teva col·lega del CAP,
Gemma T.
PD: Per cert, com t'ho has fet? Que et va tocar la loteria? Ja, ja, ja... Quan tornis, reserva'm una estoneta per a mi. Ara acabo, perquè he de continuar llegint el teu reportatge. Fins aviaaat!!

Marta ha dit...

Gemmaaaaaaa!!!!! Ja ens posarem al dia:)

Una abraçada ebn gran!!!!!

Scuba Gear Packages ha dit...

Seems like an amazing experience.
Thank you for sharing.

Ricardo Ribalda ha dit...

Hola amics:
Durant anys hem intercanviat enllaços i us hem seguit. Malauradament, us hem de comunicar que hem decidit posar punt final al nostre bloc. El motiu? El canvi de criteri de cerca de Google que està matant als blocs: Els blocaires som creadors de continguts gratuïts que l'ajudem augmenta els seus grans beneficis, però en comptes d'agrair-, ens marginen.
Podeu llegir més àmpliament en el nostre últim post (https://www.mundoporlibre.com/2019/09/punto-final-cerramos-el-blog.html) les raons que ens han portat a prendre aquesta decisió.
Agraïm l'amistat i interès que heu mostrat en aquests 11 anys. Us desitgem el millor.
La Vuelta de Asun y Ricardo

Arquitectura ha dit...

Visita las Pirámides de Egipto