9 de set. 2012

Tres parades abans de Laos


Després de Siem Reap, he passat una nit a Kompong Thom per veure els temples Sambor Prei Kuk, anteriors als d’Angkor i una nit a Kratie per observar els dofins del Irrawaddy, i en teoria, una de les millors postes de sol de Cambodja…però…el temps no ha acompanyat. En una altra ocasió serà.

Els temples de Sambor Prei Kuk no són res de l’altre món, sobretot després d’haver vist els d’Angkor, però el trajecte en moto fins allà val molt la pena. I no hi ha turistes!!!




 Els dofins de l’Irrawady només es troben en cinc indrets d’Àsia i la població no és gaire nombrosa. Nosaltres vam tenir sort i en vam veure uns quants. 



No en busqueu que en aquesta foto no n'hi ha!!!

Ara sóc a Ban Lung, al nord est. He fet una ruta per veure els voltant i he dormit a casa d’una família xinesa. En aquesta zona hi ha diverses ètnies que parlen la seva pròpia llengua i tenen els seus propis costums, a més de xinesos, laosians i vietnamites.




Flipeu amb el suero!!!



Solucions per tot
 La idea era fer un trekking pel Virachey Nacional Park, però el meu peu encara no està del tot recuperat, així que relax i demà cap a Laos!!!


La tala il·legal és un problema a Cambodja. Segons ens han explicat, de tant en tant enxampen a quatre caps de turc mentre que els grans exportadors il·legals continuen talant els boscos. Aquests camions carreguen fusta amagada sota la sorra. Tothom ho sap, i no passa res.





2 comentaris:

neus ha dit...

Melons!!
Molt xula la teva ruta...

Per aquí continuem seguint els teus passets amb minusiositat ;-)

Molta sort per Laos!!

PETONS GEGANTS!!

Marta ha dit...

Melonaaaa!!!!!
Gràcies com sempre pels ànims!!!!
Petonsssss