1 de gen. 2012

El nostre dia a dia


Hola família. Com que per aquí estem una mica avorrits us explicarem breument el nostre dia a dia:
El sol ens desperta cada dia a les 5:00 del matí...això és el que té dormir en tenda de campanya...
Esmorzem el que tenim, tot depèn de les nostres provisions. Avui, per exemple, últim dia de l'any, hem menjat llet amb pols, papilla d' avena amb mel i algunes  engrunes de galetes. Després desmuntem la tenda (amb molta habilitat) i busquem algun transport (bus, combi, colectivo, ferry, bicicleta, monopatí...) per a desplaçar-nos cap al pròxim destí. Generalment no és fàcil ja que o bé és dia festiu, o bé està complet, o només surt dimarts i divendres, o ningú sap quan surt...ni d'on surt!

Per dinar un bon troç de pa amb salami i formatge....això si no és un dia festiu, els festius l'acompanyem amb una botella de vinet i un panetone de postres!!

Amb això ja se'ns fa de nit, tornem a plantar la tenda allí on podem, sopem de luxe uns macarrons, o uns espaguettis o uns macarrons amb espiral, o uns macarrons de colors...tot generalment amb salsa de tomàquet de llauna...

Els dies que no busquem transport, passem les estones fent trekings per les Torres del Paine, visitant l'espectacular Perito Moreno, el Fitz Roy, el lago Buenos Aires...i gaudint de la naturalesa patagònica...




El nostre àpat de Nadal


Un asado per celebrar  Nit Bona
  

Perito Moreno

Fitz Roy





Dins la tenda a vegades també passem fred


9 comentaris:

dimitri shostakovich ha dit...

Feliç any nou nanos (costarà que ho sigui, almenys per aquestes latituds...)no es que sigui dietista, pero el vostre menú no sembla molt equilibrat! vigileu amb l'escorbut! ;)

una abraçada des de la 5a planta!

Marta, Neus, Santi ha dit...

Estimat dimitri,
ens alegra saber que et preocupes per la nostra salut. Però si Magallanes no va agafar l'escorbut nosaltres taapoc:). Mengem pastanagues cada dos dies per evitar-ho!jajaja!
Salut! Bon Any i que et portin moltes coses els reis!!!!!

rogelio ha dit...

Bon any! en aquesta foto tots tres esteu moníssims. I adaptadíssims. Ja sembleu esquimals del sud. Llegia que es creu que es diu patagònia perquè tenen un catxo peu. un "Patagon"! ara m'ho explico...de tant caminar. Patagones petons...desde milers de passes enrera, i una abraçada

Anònim ha dit...

si per visitar aquestes terres espectaculars cal menjar tan poquet amb el risc d'agafar escorbut i que s'et emporti el vent; a volar s'ha dit!!! Segueixo dient que amb aquestes cares ningu diria que mengeu com a canaris ni que esteu aborrits sense fer "res" tot el dia i ni molt menys que sigui dur llevar-se a les 5:00h...a qui voleu enganyar jijiji

Eps calamars...no us flipeu amb la super camara panoramica.ijij

Els llampec Ü

Anònim ha dit...

eps, se'ns oblidava; bon any, bones festes i bones caminades.
I petonets per tots.

Ü

Montserrat ha dit...

Hola wapaaa!!!! Ja veig que has passat unes bones festes i molt be acompanyada!!! a veure si fem un update d,on som cada una i potser ens trobem. Nosaltres som amb la family..jo a iguazu i l,Anina a Uruguay...i recomencem de nou a Buenos Aires....si ets per allà sobre el 10...digues arrguuuu...sino.seguim rastre perque baixarem partir del 15!!1 muakkss als 3!

Montse
www.direccionmundo.blogspot.com

Anònim ha dit...

El menú que heu tingut aquestes festes....sensacional, però he pensat que per no haver de cuinar tant per reis us enviaré una bona escudella i el pollastre farcit de prunes i pinyons....i sinó, no, degut a la temperatura aniria millor un bon gazpacho i una bona mariscada.
Victòria

Albert,Mer,Àlex,Maria i Janna ha dit...

Bon dia comha anat el dia de reis, què us han portat? Aquí tenim uns paquets per vosaltres... una tenda de campanya sense goteres, menjar liofilitzat i un fogonet per a que pogueu tenir una mini cuina. Ah!!! i unes dotzenes de llaunes de cocacola.

Marta, Neus, Santi ha dit...

Holaaaaa!!!! Doncs no us ho creureu però els reis s'han estirat i ens han fet una visita per terres patagòniques...moltes gràcies reis mags de Barcelona!
No us preocupeu que en aquesta ocasió vam fer un bon soparet...tot esperant a ses majetats...patates i cebes al caliu i uns xoriços de la terra...jajaja!

Després d'uns dies perduts pel sud, ara ja enfilem cap a Puerto Montt!

Una abraçada!!!!!